Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

O P T U R S M A N U A L E N

NEDTURSFOREBYGGELSE OG DEPRESSIONS-BEKÆMPELSE

🌼🌻🍀🌼🌻🍀🌼🌻🍀🌼🌻🍀

HVORFOR RENDE RUNDT OG

SKÆLDE UD PÅ SIG SELV ?

🌼🌻🍀🌼🌻🍀🌼🌻🍀🌼🌻🍀

Her kan du læse om det helt grundlæggende selvværds-arbejde - hvordan starte op - og, lidt om, hvor rigtigt dejligt - og rigtigt vigtigt det er. For alle.

Nederst i denne tekst finder du en lille liste over meget gode inspiratorer. Folk, som har skrevet virkeligt gode tekster, bøger, folk, der giver kurser, endda gratis inspirationer på daglig basis ( Helene Rosendahl ) . Altså nederst i denne tekst.


Af en eller anden grund er mange af os afsindigt gode til at snakke grimt, nedsættende, ligefrem hadfyldt til os selv.

Og rigtigt mange af os, er blevet så vant til det, at vi ikke bemærker det. Og, det snupper en hel del energi, som kunne bruges godt.

Hvordan opdage det, og, hvordan ændre det ?

Der er nok 10595 måder. I første omgang kan man egentlig bare vende den om, om begynde at tale pænt til sig selv / begynde at tænke pænt / venligt om sig selv.


Mange vil måske tænke, hold nu kæft, det lyder dumt.

Og lige her tillader jeg mig at sige :

NIXEN BIXEN, du, det er ret smart.

Så ... du ku prøve lige nu, at finde alle de ting frem som du er god til, alle dine sejre, alle de oplevelser, du har haft, hvor du fik ros og anderkendelse, og som jo således peger på nogle af dine talenter.

Ikke for at man skal rende rundt og være " selvfed" , men, fordi det giver en behagelig indre fornemmelse, og så giver det god energi.


PRØV ;-)


Der er en hel del der skriver om dette. Find måske dine ynglings - tekster / inspiratorer, og husk at " læse op, indimellem " .

Hjernen er et vanedyr, og falder lynhurtigt tilbage i dårlige vaner. Og, i det her samfund, som ligepludselig blev sådan et samfund, hvor ingen er gode nok ( " man kan altid gøre det bedre " er på det nærmeste blevet hypnotiseret ind i hjernen op os ) .

Negativ indflydelse banker nærmest konstant ind i vor bevidsthed, og, det er sundt og godt at blive opmærksom på dette. Og, det er sundt og godt at ændre på dette.


Så, at lave et " Tjeck - Up " af disse ofte, for mange menneskers vedkommende, automatiserede negative og energi - røvende tanker, kan give et ret godt energiboost. Man får en bedre indre fornemmelse. " Lige løfte sig selv ud af den der dårlige vane " .


Personligt kan jeg fortælle, at jeg har gennemført mange samtaler, hvor selvværd var emnet. Jeg har siddet med - rigtigt - mange mennesker, og gjort dem opmærksom på, hvor enkelt det er. Og, alle bliver både overraskede og meget glade. Takker og bliver lidt rørstrømske. Neeeeej, tak og hvor er det fantastisk. Også store stærke mænd, der - virkelig - ikke tog dette alvorligt, nærmere tvært imod.


Det kan virkelig noget , det her !


DET ER IKKE VANSKELIGT AT LÆRE, SÅ, HVORFOR EGENTLIG IKKE BARE LIGE GÅ IGANG MED AT BLIVE GOD TIL DET ?


Det skulle du ta og prøve , da det jo altså er både sundt, og dejligt - og energi - givende.

Og husk ... der er mange, og det kan være en rigtig god ide, at læse manges tekster. Tingene beskrives lidt forskelligt, og, det kan være ret godt. Vi forstår på forskellige måde,så, det er ret godt med flere beskrivelser .


GOD FORNØJELSE


OG TUSIND TAK TIL DISSE GODE FOLK, DER SÅLEDES GIVER HELT GRATIS INSPIRATION.

Vedhæftede links :

Susanne Møberg : www.moeberg.dk

Niels Moesstrup : http://www.andtalk.dk/hoejere-selvvaerd-og-troen-paa-sig-selv/ ( Niels har mange virkeligt gode tekster på sin hjemmeside )

Joan Ørting https://www.joanoerting.dk/elsk-dig-selv-og-bliv-elsket

Youtube – videoen med Joan Ørting :

https://www.youtube.com/watch?v=DzGDRHV3ziM&feature=share 


Allerbedste Hilsner fra Anna Kofoed 

0