Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

O P T U R S M A N U A L E N

NEDTURSFOREBYGGELSE OG DEPRESSIONS-BEKÆMPELSE

DECEMBERIET

2016

Gennem hele december 2015 og hele december 2016 gav jeg en del tekster, der alle har det tilfælles, at gøre december til en tid, der er rar, en tid, der giver mulighed for at have en god jul, uanset omstændighederne.

Måske er det muligt, at finde frem til flere af de gode indre mere behagelige tilstande.

Måske er det muligt at holde jul, også alene, uden at det giver smertelige fornemmelser.

Dette lærte jeg selv, at holde alene - juleaftner, og virkeligt hygge mig helt uden at være ked af det.

Og, jeg håber, at det er muligt for flere at finde frem til dette ret behagelige udgangspunkt.

Der er mange ting man kan fokusere på, og med lidt træning, kan man finde frem til en rigtig dejlig måde at holde alene - jul på.


Da jeg har været en del af den psykosociale indsats, i mere end 10 år, har jeg oplevet hvor svær en tid julen kan være for nogle. Dette skal vi ændre på. Og, det kan vi. Her er bidrag til dette , nemlig målet, at alle får sig de dejligste juleaftner fremover .

Og, mange af disse elementer kan man bruge hele året. Og sagtens også bruge til andre højtider, eller dage, der kan være svære at komme igennem, når man er alene.


Bemærk, jeg bruger ordet ALENE og ikke ordet ENSOM .


Vi er igang med at bekæmpe ensomheden, her i Danmark, og, det skal vi nok blive ved med en god tid fremover.


En ting ved vi .... det er vigtigt at man tager ansvaret for sin egen ensomhed. Og, de mennesker, der ikke har muligheden for dette, alle disse mange mennesker skal have kompetent hjælp .

Jeg diskuterer ikke , hvad kompetent hjælp er, her. Jeg vil gerne henvise til AskovFondens Socialpsykiatri, i denne sammenhæng. 

0