Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

O P T U R S M A N U A L E N

NEDTURSFOREBYGGELSE OG DEPRESSIONS-BEKÆMPELSE

______________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________

INTRODUKTION NEDTURS- FOREBYGGELSE OG DEPRESSIONS - BEKÆMPELSE

______________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________​

Vi kan lære, at stoppe nedture og depressioner, det kan tage en tid, der kan ligge ting fra fortiden, og, man kan have brug for at træne mange forskellige elementer, før det for alvor vil lykkes at kunne tilbagevise depressionerne.


Nogle depressioner er psykotisk funderede, det er også muligt at lære at undgå disse depressioner.

Jeg mødte en del folk, der havde lært dette, og jeg gik i gang med at undersøge, hvordan de gjorde. Samtidigt fik jeg disse " Mestrings - kurser " , der både handler om, at lære at blive god til at spore de helt småtegn på ubehag , de såkaldt tidlige tegn. Samtidigt debatterer man, og modtager mange brugbare inspirationer. Alle er erfaringsbærende , hvilket kan medføre, at følelsen af mindreværd og stigmatisering er minimal.

Som du nok allerede fornemmer, anbefaler jeg, at man tager disse kurser.

De er vældigt gavnlige, fordi man følges ad igennem en periode, og finder sammen , vejen e til de processer , som leder til " hver vores , helt individuelle , vej " hen til et liv, med større tryghed og frihed for de plagende tilstande.


Dette, og så dét, at jeg , siden jeg var ung teenager, har haft stor interesse for menneskser og alt det der påvirker menneskers psykiske tilstand .med psykiske problemer.


Iog at jeg stadig har en stor glæde ved dette, gør, at jeg i 2011 kunne se " Optursmanualen " . Jeg kunne simpelthen se et mønster, i denne " depressions - bekæmpelse " . Jeg havde someren før, oplevet, atmin egne depression stoppede, på 15 minutter, og, set alle disse mennesker , fra kurserne, og fra andre sammenhænge, der og .kunne bekæmpe, og nogen kunne endda helt stoppe udvikling af depressione 40 år har dette på det nærmeste været min spidskompetence. Og interessen har ført mig til spændende jobs i det psykosociale felt, eg har studeret påbåde fysioterapeutskolen og pædagogstudiet .. Undervejs udviklede jeg evne til at kunne blive psykotisk, som jeg foretrækker at kalde det. De første år desværre indimellem med sværere psykotiske tilstande, efterfulgt af meget voldsomme og ganske langvarige depressioner. Snere hen uddannde jeg mig til Recovery Mentor, og mødte her dnne fantastiske verden fuld af muligheder, alle e livskompetencer vi har mulighed for at tilegne os. I psykiatrien havde man sagt tilmig,at jeg ville ende med at få det rigtigt forfærdeligt. Så ...det var helt fantastisk for mig at opdage, at denne besked skyldtes manglende erfaring med alle mulighederne bag " Recovery - tilgangen " .

Det hele var så interessant og inspirerende. Og - ja, så fandt jeg denne metode, s " Optursmanualen " , en dag kunne jeg bare se modellen for mig. Man kunne sige, at den repræsenterer summen af min samlede læring.

" Optursmanualen " er blot en del af helheden, kan man sige, der er mange detaljer i alt dette .med at få livet drejet ind på en mere behagelig bane.


Som du kan se i hovedmenuen " Styrke til livet " er der mange delelemeneter. Alt dette kan måske endda virke lidt overvældende. Man vælger sine egne fokus - punkter. Med tiden, når man har trænet længe nok, så bliver teknikkerne til godt indarbejdede vaner og man har fået nye kompetencer, der er blevet helt indlærte / automatiserede.


Eksempelvis selvværds-træning, ligepludselig en dag, kan du tydeligt mærke, når du handler med selvværd, og når du taber dit selvværd.

Selvværd og livskvalitet er efterhånden gennemtærskede begreber for mange , man kan blive helt træt. MEN - det er grundlæggende for at blive ordentlig glad og tilfreds i livet.


Der er selvfølgelig MASSER af detaljer ved det gode liv, OG det er først og fremmest dig og dine interesser og behov der bestemmer alt dette.


Alle mulige inspirationer kan være med til, at du får bygget dit liv op, bliver stærk og overbevist om, at du mestrer et liv uden de mange gange meget plagsomme depressioner.


Jeg vil slutte af med at nævne,at det er anbefalelseværdigt, at være i kontakt med en person, der kan støtte dig , som en slags tovholder i din rejse hen til det gode liv. Jeg anbefaler en erfaren psykolog, med god erfaring i at vejlede folk med de dybere sindstilstande, som depression kan være.


Jeg byder dig igen velkommen, og håber, at kunne inspirere dig.


Mange andre skriver, holder foredrag , tilbyder kurser, og meget andet. Jeg nyder rigtigt godt af alt dette, og anbefaler klart, at du også søger information og inspiration alle mulige steder. Jeg er kan anbefale både Susanne Møberg , PsykoVision, Svend Brinkmann- og mange andre. Dette kommer jeg ind på i de forskellige tekster, som inden længe er tilbage. Jeg håber alle tekster er tilbage her i løbet af foråret 2017.


For dig handler det om, at finde det, der er interessant for dig. Vi er meget forskellige, og , der er meget meget godt stof rundt omkring.

Vejen er blasndt andet at finde de metoder, der passer rigtigt godt til dig. det kan være noget af en jagt ... og, jeg oplever, at denne " jagt på metoder til fysisk og psykisk velvære " aldrig stopper, den er på det nærmeste kun lige begyndt.


God fornøjelse med din vej.

OG - forhåbentlig rigtig god fornøjelse med det hele,... teknikkerne, det øgede selvvære og vejen hen til en stærk indre overbevisning om , at du KAN .


AllerVenligst fra Lone J Høeg


FOR TIDEN REVIDERES FLERE AF TEKSTERNE

Se hvilke tekster , der allerede er redigerede på forsiden " Velkommen ".


Jeg håber, at alle teksterne er tilbage i revideret form her i løbet af foråret 2017


DU FINDER IØVRIGT MANGE TEKSTER I " DECEMBERIET 2016 "

MED VENLIGSTE HILSNER

Anna Kofoed

0