Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

O P T U R S M A N U A L E N

NEDTURSFOREBYGGELSE OG DEPRESSIONS-BEKÆMPELSE

INTRO - MIN OPDAGELSE

Depressions-bekæmpelse som

bieffekt af Recovery - kursus :


SÅDAN VAR DET, FOR MIG, PERSONLIGT.


Faktisk kan jeg sige, at de recovery - kurser jeg tog blev direkte årsag til, at jeg pludselig kunne gennemskue mine depressioner, og dermed stoppe dem, når de første tegn dukkede op.


Jeg afsluttede det første kursus januar 2010.

Alle disse skønne redskaber skulle nu leves ind i mit liv. Jeg skulle nu , for alvor, finde de bedste redskaber, altså de metoder, som passede bedst til mig.


Velvære-teknikker, selvværdsteknikker, arbejde med min selv-stigma og andres negative stigma mod mig, blive god til at praktisere mine personlige rettigheder, etc etc.


Sommeren 2010 ankom.

De seks forrige somre havde budt på stride sommerdepressioner, så ja, jeg håbede at denne sommer ville blive uden depression, men havde ingen forventning om dette. Overhovedet ikke.


Depressioner var et livsvilkår, som jeg end ikke snakkede om.

Mit største ønske var at slippe for at udvikle paranoide psykoser. Depressioner vár et livsvilkår, som jeg ikke havde den mindste forventning om at kunne stoppe eller blive fri af. Når man har haft depressioner i mere end 40 år, så kan det være meget svært at forestille sig, at man kan slippe for disse. Jeg forestillede mig på ingen måde at jeg kunne lære at stoppe udbrud af depressioner.


Nåh, men sommer - depressionen ankom. Og, den begyndte at gøre ondt. Jeg lå i min seng, begravet af dyne og dyb følelse af håbløshed. Frygtelige tanker kredsede i mit hoved.


Jeg blev faktisk lidt vred, da jeg opdagede at depression igen havde overmandet mig... Tænkte :

" jeg ved, at det her er falske tanker og falske følelser. For, jeg ved, at jeg har det godt, nu. Der er så meget der spiller fint ( går godt ) , nu, der er så meget jeg er taknemmelig for og stolt af. Det er simpelthen en stor løgn, alt det skidt og møj, alle de utålelige negative og hårdtslående tanker, der fiser rundt i mit hoved. Det passer absolut ikke , alt det her ... " .


Jeg tænkte det. ( Jeg HAR det jo skide godt - det her er noget værre vrøvl )

Så sagde jeg det. ( Jeg HAR det jo skide godt - det her er noget værre vrøvl )

Så råbte jeg det. Højt, endda. ( Jeg HAR det jo skide godt - det her er noget værre vrøvl )


Og, så kom jeg til at grine, fordi det var lidt pudsigt, set udefra. En dame ligger i sin seng og råber, at hun udemærket godt ved at hun har det godt.


Jeg kom til at grine rigtigt meget.

Og, nu kunne jeg rejse mig

... og så var den depression slut.


Det var en virkelig stor oplevelse. Og, derfor gik jeg igang med at undersøge alle de detaljer omkring depression, jeg overhovedet kunne komme i nærheden af. Snakkede med en masse mennesker og spurgte ind til hvad de gjorde, når depressionen begyndte at spøge.


Et halvt år efter oplevede jeg denne væmmelige " Depression, som ved et slag " . Den havde jeg overmandet allerede morgenen efter.

Igen en meget stor oplevelse.

Før havde jeg brugt halve år på at lide, lide rigtigt meget, indtil depressionen lettede .


Jeg gik igang med at formulere " Optursmanualen " , en metode til at stoppe depression.


Kort efter, at jeg havde færdigformuleret Metoden Optursmanualen, ville skæbnen, at jeg skulle opleve en meget svær depression forårsaget af dels en masse meget overvældende oplevelser, og dels en medicinforgifning.


Tankerne TORDNEDE rundt i mit hovede.

Ubønhørligt, strengt, modbydeligt.

Jeg blev vanvittigt rystet, havde aldrig oplevet så stærk en depressions - reaktion. Jeg greb fat i mine selvværds og velvære - sætninger. Sætninger jeg havde konstrueret, hvor de enkelte dele bestod af elementer, som jeg enten elsker, er meget glad for, stolt over, giver mig en indre fornemmelse af stort velbehag.

Ca 10 rækker af sætninger, bestående af 8 til 10 forskellige elementer.

Og , der stod jeg , og læste disse sætninger op.

I 48 timer.

Dét var hårdt. Et kæmpe arbejde.

Jeg besluttede, at jeg blot skulle kunne mærke en anelse okay fornemmelse. Ganske ganske lille forbedring af denne " fuldstændigt raserende tanke - tilstand " . Min hjerne var virkelig slemt medtaget. men, jeg skulle nok komme til at bekæmpe dette, også. Om jeg så skulle fotsætte i meget meget lang tid.

Jeg vandt gudsketakogoglov tilsidst.

Efter 48 timer stoppede denne ulidelige tilstand.


Dette havde jeg lært på disse recovery - kurser. Jeg havde lært at tro på, at denne metode, og andre metoder hjælper og styrker, når livet bliver meget vanskeligt.


Hvis jeg kunne beskrive min taknemmelighed, så skulle det være noget med et smukt billede, smukke lyse pastelfarver, skønne positive figurer, den dejligste natur - tilsat vidunderlig musik.


Det ér jo så fantastisk.


Siden har jeg oplevet en kemisk forårsaget depression, fordi jeg var nødt til at trappe meget hurtigt ud af et antipsykotisk produkt. Desværre alt for hurtigt. Hvilket medførte at jeg sad fast i denne kemiske efter - reaktion, hvor hjernen er mere eller mindre ude af stand til at opleve nogetsomhelst positivt. Man må heletiden arbejde for, at man selv kan mærke det positive. Men, ret hurtigt omformulerer hjernen tingene. Det lyder dybt underligt.men, præcis sådanne oplevede jeg det.

Jeg var heldigvis blevet rigtigt god til dette med at arbejde med de behagelige elementer. God til hurtigt at overbevise mig selv over, at det jo bare er tanker, at jeg ikke skal give dem fokus, men, tværtimod beskæftige mig med elementer, som gav mig rare og gode indre fornemmelser.

Det tog i ca et halvt år før denne tilstand slap. jeg valgte at se dette som en mulighed,. En mulighed for at mærke efter, hvordan man arbejder med tingene, når hjernen helst vil omformulere alt til et umaneligt råt helvede.


Derfor har jeg produceret en hel del tekster, der er båret af en meget stor glæde og forbavselse over, hvor meget vi kan. Det er fantastisk, ikke mindst i lyset af, at der hermed er verdensgaranti for, at alle kan finde veje ud af deres depressioner. Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om.


Jeg håber , at alle andre vil finde lignende metoder, eller måske helt andre veje ud af det helvede man oplever, når man ikke ved, hvordan man skal bekæmpe depressions - tankerne .


Måske jeg kan inspirere. Det her er noget af de jeg kan bidrage med. Med tiden kommer flere tekster til.


Depression er livsødelæggende.

Vi skal lære hinanden at stoppe disse depressioner.


Og, vi skal blive gode til at hive hinanden ud af depressionerne.


Og - alt dette kan vi blive virkeligt gode til.


Bedste Hilsner Anna Kofoed 0