Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

O P T U R S M A N U A L E N

NEDTURSFOREBYGGELSE OG DEPRESSIONS-BEKÆMPELSE

OPTURSMANUALEN ER IKKE EN " LYKKEMANUAL "

- DET ER ET ARBEJDE, OFTE ET KRÆVENDE ARBEJDE , OG DET ER ANBEFALELSESVÆRDIGT AT FÅ HJÆLP OG STØTTE FRA NETVÆRK, FAMILIE , LÆGE OG / ELLER KONTAKTPERSON, ISÆR HVIS MAN IKKE ER VANT TIL DEN DEPRESSIVE TILSTAND.


TRÆNING, OPØVELSE AF INDRE OVERBEVISNING OG FLITTIG DOKUMENTATION ( altså, at du gennemprøver forskellige teknikker, og skriver ned, hvordan du gør, hvordan dethjælper dig og andet, der er vigtigt , og vil hjælpe dig, næste gang du får brug for at anvende teknikken / teknikkerne igen ) ER MED TIL AT DU FINDER DIN EGEN OPTURSMANUAL , DINE PERSONLIGE VELVÆRE - PLANER OG DIN EGEN VEDLIGEHOLDENDE SELVVÆRDS - PLEJE ( selvværd er noget, der kan blive rigtigt stærkt hos os, og så kan vi alligevel opleve, at den forsvinder, nærmest på et splitsekund, fordi der sker noget overvældende, evt at en anden person tillader sig at skælde ud. Det forholder sig så heldigvis sådanne, at når du engang har opnået at fastholde et stærkt selvværd i belastende situationer, vil du hurtigt kunne samle dig, og beslutte , hvad det klogeste skridt er, efterfølgende. Det hele er ...træning, træning, evt udveksling med andre, ogtræning, træning og træning ) ... OG - LIGE PLUDSELIG, EN RIGTIG GOD DAG, KONSTATERER DU, AT DU BARE KAN DET DER.


**********************************************************************************************

**********************************************************************************************

0