Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

O P T U R S M A N U A L E N

NEDTURSFOREBYGGELSE OG DEPRESSIONS-BEKÆMPELSE

T. R. O...&...M. Å. L...&...H. Å. B

Der må være tro, mål og håb for, at livet kan blive rigtigt godt, på trods af forskellige vanskeligheder, og det er der, og dét er behageligt godt at vide . For at kunne opretholde dette , troen og håbet - eller overhovedet at kunne komme til at kunne fornemme dette , kan det godt være, at et stort og grundigt personligt arbejde er nødvendigt.


Dog, det er væsentligt at vide, at al begyndelse nok altid starter med de meget små skridt. Langsomt komme ind i, lære at forstå og mærke, hvordan tingene / metoderne " passer til dig " . Stille og roligt begynde at gennemprøve nogle af alle disse ideer, forestillinger, anbefalinger, metoder og tankesæt der er.


Jeg anbefaler altid at blive god til at skabe velvære, og at blive god til at passe på sine personlige rettigheder og at blive god til dette med at holde sit sunde selvværd højt / stort .

Og, at være i / have / skabe omgivelser, hvor man har det godt. For mig er dette alt rigeligt, til en start.


Senere hen kan man undersøge / afprøve alle mulige metoder der giver fysisk og psykisk energi og også undersøge / afprøve mange af de gode og naturlige metoder, der giver afspænding og mental ro.


At fortsætte med at afprøve og opbygge giver nok god mulighed for at mærke både velvære, selvværd og mental ro. Og, der vil nok også ske dette, at man får mere og mere overskud til at tage fat på allemulige detaljer, som tilsammen gør, at livet retter sig ind, og bliver, som du ønsker det. Efter de muligheder, der er. Vi er forskellige, og vores muligheder er også forskellige. Her kommer der bare flere faktorer ind, og - ja, ændrer lidt på mulighederne, som regel. Som regel opdager man, at man kan meget mere, end man troede. Som regel er det sådanne. Det ene fører det andet med sig. Det opdager man undervejs.


Det er nok vigtigt ikke at have store forventninger. Hvis man kan blive enig med sig selv om, at man " håber det og det, regner med det og det, og, så må man se på tingene, hen ad vejen. Det er nok en god måde at se på det på. Forventninger skaber ofte pres, og, pres er ikke anvendeligt i disse sammenhænge. Gode erfaringer er brugbare. Men, stress, forventning og pres, det skal man undgå.


Der er forskellige elementer, som er vigtige i en god personlig udviklingsproces. Blandt andet ved vi rigtig meget om, at hele livsstilen spiller en enorm vigtig rolle. At få erfaringer med iværksætteri og proaktiv træning / handlen er rigtigt godt at lære. Det er et af de mål, man kan sætte og se frem til, senere hen, i denne rejse, dette arbejde hentil det gode liv .


Selvfølgelig med det virkeligt vigtige lille element, at dette lyder som en god ide, for en. For, det allermest vigtige i alt dette er jo, at det " passer godt til dig ". Man skal gøre tingene på den måde, som man synes er bedst. Altid. Det gør så ikke noget , at man finder gode folk, der kan inspirere en. Dét er rigtigt smart. Men, allervigtigst er det selvfølgelig, at man er med på, at det her... det lader til at være en god ide, for mig.


Måden du tænker, måden du handler og alt det du drømmer på, er også godt at få styr på. Måske et kursus, måske en coach eller en terapeut vil kunne hjælpe godt til, i denne forbindelse. Ja, det kan lyde lidt besynderligt, at man ikke rigtigt kender sine drømme, men, det er meget almindeligt. Så, bliv ikke forvirret eller ked af det. Det kommer, lige pludselig kan du bare mærke det, lige pludselig så ved du det.


Måden du giver dig selv plads, og måden du giver dig selv muligheder. At du oplever at du er DIG, med stort D , er rigtigt godt at stræbe henimod.


Det kan tage tid. Giv det tid. Stol på, at når du begynder at mærke, at det du vælger giver gode oplevelser, så vil du helt sikkert finde de rigtigt gode valg, de valg, der er rigtigt gode for dig.


Hvilken mad er god for dig, hvilken motion er bedst til dig. Hvordan finder du ud af, hvordan du bedst slapper af og finder mental ro. Hvordan finder du kræfter til det hele. Alt dette vil komme til udtryk igennem de ting du kan li.


Så - så..... at lære at blive god til at mærke, hvad du rigtigt godt kan li ... om det er den ene eller den anden eller den tredie ting, helt vildt forskellige ting, som måden man vil vaske sit tøj på, til den mad man helst vil spise, til de tanker, der virker ordentligt beroligende, til den måde du vil indrette din soveplads på ..... og alt muligt andet - alle disse forskellige ting , de valg du laver her, det er jo udtryk for hvem du er, og hvad du bedst kan li.


Det hele kommer, lige så stille , skridt for skridt.

En ting af gangen, stille og roligt.

Og, lige pludselig, så er den der.


Med tiden bliver man mere og mere god til alt muligt.

Så .... små bitte skridt bliver med tiden til 1000 - mileskridt.


Sådan ér det.


T. R. O på at det ka la sig gøre, og, med tiden finder du dine helt personlige M. Å. L for hvordan dit liv bliver godt - og med et levende , varmt H. Å. B om, at det blir rigtigt godt, så er der virkelig virkelig store chancer for, at det bliver rigtigt godt, det hele, igen igen, eller, måske for første gang i dit liv.


Go for it, tro på det - god fornøjelse , og god arbejdslyst.

Husk at bemærk dine sejre, skriv dem ned, og vær stolt af dem.

;-)  Anna Kofoed 

0